maanantai 4. lokakuuta 2010

Voihan viikonloppu!

Vanheneminen on vaarallista, ainakin jos juhlii synttäreitä! Viikonloppu oli todella kiva, paitsi eilen illalla minulla oli tosi kova vatsakipu. Nooh, mistäköhän mahtoi johtua?

Lauantaina olin syömässä rakkaan ystävän ja lasten kera Huviretkessä. Alkuruoaksi söin gratinoituja katkarapuja, pääruoaksi todella hyvää kantarellikasvispaistosta ja jälkiruokasi sitruunajuustokakkua, josta tosin jaksoin syödä vajaa puolet. En muista koska viimeksi olisin syönyt noin hyvää ruokaa. Olin aivan täynnä, kun lähdin ravintolasta kotia kohti. No, illalla sain vielä pari ystävää kylään ja jostain käsittämättömästä syystä söin vielä iltapalaksi palan suklaakakkua.

Sunnuntaina meille tuli sukulaisia ja ystäviä synttärikahville. Olimme leiponeet äidin kanssa omenapiirakkaa ja kinkkupiirakkaa ja sunnuntaina sain valmiiksi herkullisen tiramisun. Ajattelin, että lauantaisten herkkujen jäljiltä maistan vain vähän tarjoiluja... Eikä makeaa oikeastaan tehnyt enää edes mieli. Tulipa sitä sitten kuitenkin syötyä pari pientä palaa tiramisua, pala kinkkupiirakkaa, omenapiirakkaa ja illalla vielä pari suklaakeksiä.

Eli melkoinen herkkuviikonloppu. Eilen illalla sain sitten kokea seuraukset vatsakipuna, kun sokerit ja valkoinen vehnä temmelsivät mahalaukussani. Onneksi tuli sentään käytyä molempina päivinä reippaalla kävelylenkillä, mutta silti... Jotain rajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti